Morgen in huis *

Onze missie

Onze missie is iedereen de mogelijkheid kunnen bieden om tanden te bleken vanuit huis, veilig en betaalbaar!
 

Hoe is Smilah ontstaan?

Smilah is ontstaan uit de liefde die wij hebben voor het mensen laten lachen. Toen we zelf opzoek gingen naar veilige producten om thuis onze tanden te bleken kwamen we van een koude kermis thuis. Er worden veel producten aangeboden, maar weinig zijn simpel in gebruik en ook nog eens veilig en betaalbaar.
 
Met een flinke portie frustratie over hoe het aanbod van veilige en kwalitatieve producten er op dat moment uit zag in Nederland, hebben we het heft in eigen handen genomen, en zijn we Smilah begonnen.
 
We begonnen met product research en ontwikkeling. De verkoop startte vooral offline; aan vrienden, kennissen en een aantal lokale winkels. Maar toen er steeds meer animo kwam en we niet iedereen meer op tijd konden bedienen, zijn we aan deze website gaan werken.
 

Onze overtuigingen

 - Zonder risico. We zijn zeker van onze producten en bieden daarom een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Zo kan iedereen er risico-vrij achter komen hoe Smilah tanden laat bloesemen.
- Zelfstandigheid. Niet tevreden over de kleur van jouw gebit? Dan is dit jouw probleem, en verdien je een oplossing om dit zelf vanuit huis te kunnen veranderen.
- Transparantie. Wij zijn eerlijk over de ingrediënten in onze producten en de effecten ervan.
 
 
Stralend witte tanden wekken sympathie en vergroten je zelfvertrouwen. Smilah is hier om je een veilige optie te geven om vanuit huis je tanden te bleken - en wel van tandarts kwaliteit.
 
Investeer hier in de beste versie van jouw lach.
 
Smilah